Marts Kaasie
Kennis van kaas en kwaliteit  

Altijd voorzien zijn van heerlijke en verse kaas in uw restaurant, hotel, kantine of ander bedrijf? Ook daarvoor kunt u terecht bij Marts Kaasie.

Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via de mogelijkheden die vermeld worden op de contactpagina. Ook is het mogelijk dat wij bij u langskomen om de mogelijkheden direct en vrijblijvend met u te bespreken. 


Stukken kaas 

Voor zakelijke klanten bieden wij een ruim assortiment kaas aan voor scherpe prijzen. Ons assortiment bestaat onder andere uit Goudse kazen (jong t/m oud), boerenkazen (jong t/m oud), 35+ kazen, schapenkazen, geitenkazen, kruidenkazen, blauw- rood- en witschimmelkazen en hotelblokken.


Vers gesneden kaas

In deze tijd waarin de werkdruk en personeelstekorten vaak hoog zijn, maken wij het u graag gemakkelijk en helpen we u tijd te besparen. Daarom bieden wij ook vers gesneden kaas aan in plakken of blokjes, zodat u de kaas direct na levering kunt gebruiken zonder hier nog tijd in te hoeven steken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een wekelijkse levering. 

Op dit moment hebben wij klanten in verschillende sectoren die wekelijks profiteren van vers gesneden kaas en hier zeer tevreden over zijn. Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen.   


 Kant en klare kaasplankjes

Naast versgesneden kaas leveren wij ook kant en klare kaasplankjes. U hoeft niet langer tijd te steken in het samenstellen van kaasplankjes en het snijden van vele stukjes kaas, maar kunt dit aan ons overlaten. Daarnaast heeft u ook geen last meer van reststukjes die u moet weggooien en kaas die bederft, aangezien u het aantal kaasplankjes kunt bestellen dat u daadwerkelijk gebruikt.

Wij hebben op dit moment twee basiskaasplanken die in overleg ook naar uw wensen aangepast kunen worden. De kaasplankjes worden per stuk verpakt en volgens een afgesproken frequentie vers bij u geleverd.  

De kaasplankjes kunen wij aavullen met bijpassende dips in portieverpakkingen en andere bijpassende producten zoals (gevulde) dadels en noten.