Marts Kaasie
Kennis van kaas en kwaliteit  

Aanbiedingen

Iedere maand hebben wij nieuwe aanbiedingen. Zo koopt u voordelig een heerlijk stukje naturel kaas of maakt u kennis met een lekkere kruidenkaas voor een scherpe prijs. 

U vindt de nieuwe aanbiedingen maandelijks op deze pagina. Op onze social media kanalen brengen wij daarnaast regelmatig de kazen uit de aanbieding onder de aandacht, waardoor u precies weet wat u koopt. Bewoners van (de meeste wijken in) Alblasserdam ontvangen de aanbiedingen maandelijks ook in hun brievenbus.

U kunt zich ook aanmelden voor de groepsapp waarin wekelijks aanbiedingen voorbij komen. Om u aan te melden kunt u een berichtje sturen naar 06-29856707.


  

 Markt Vlaardingen

Iedere donderdagochtend van 8:30 uur tot 13:00 uur staan wij voor u klaar op de markt in Vlaardingen. Kom eens langs voor een praatje, gratis proeven en natuurlijk een heerlijk stukje kaas, een doosje eieren of verse boerenzuivel. We helpen u graag!


Standplaats Alblasserdam

Iedere zaterdag staan wij van 8:15 tot 16:00 uur voor u klaar op onze standplaats in Alblasserdam. U vindt ons naast bakkerij Van der Wegen. In de nabije omgeving van onze standplaats bevinden zich verschillende winkels en horecagelegenheden, waardoor u er een leuke dag van kunt maken, die u goed kunt afsluiten met een heerlijk stukje kaas en/of andere verse producten van Marts Kaasie. Of combineer uw bezoek aan de kraam eens met een fietstocht door de prachtige nabijgelegen polder. Van harte welkom!


Spaarkaart

We zijn blij met onze trouwe klanten. Daarom hebben we een aantrekkelijke spaaractie voor u als u vaker bij ons langskomt. Bij iedere besteding vanaf €7,50 krijt u een stempel (max. 1 stempel per keer). Een volle spaarkaart (10 stempels) is €10,- waard! Wat kiest u hiervoor uit? 

De stempelkaarten zijn verkrijgbaar in de kaaskraam in Alblasserdam en Vlaardingen.